I Love the World
I Love the World
Facebook
Hotell Flyg Hyrbil

GO CITY STOCKHOLM PASS

Rabatterade upplevelser

Upplevelsekort med fria inträden och sightseeing!

För dig som har planer på att besöka flera sevärdheter, museum och ge dig ut på sightseeing i Stockholm vill vi tipsa om upplevelsekortet Go City Stockholm Pass. Kortet köper du till ett fast pris och för ett visst antal dagar (1, 2, 3 eller 5 dagar) och så ingår det massor av fria inträden och fri sightseeing. Det är ett väldigt smidigt kort att ha som turist i Stockholm. Allt är förbetalt och du visar bara kortet när du besöker de attraktioner som ingår i Go City Stockholm Pass. Du sparar också en hel del pengar med kortet. När du köpt ditt Go City Stockholm Pass kan du få det direkt i din mobil för att visa vid attraktioner i Stockholm.

Här nedan ser du en del av allt som ingår.
Vill du se en fullständig lista över allt som ingår i ett Stockhom Pass klickar du här »

Go City Stockholm Pass

Att tänka på!

Go City Stockholm Pass gäller för ett visst antal dagar
Aktivera ditt pass din första dag så tidigt på dagen du kan. Tänk på att du bara kan använda ditt kort i det antal dagar du köpt och dessa dagar i följd.

Vissa attraktioner är på säsong
Kontrollera också att de attraktioner du önskar besöka är aktiva under den period du besöker Stockholm. Vissa attraktioner som exempelvis båtturer går på säsong.

Innehållet i ett Go City Stockholm Pass kan förändras
Av olika anledningar kan innehållet i ett Go City Stockholm Pass förändras. Under exempelvis Covid-19 försvann en del populära attraktioner från passet. Vi reserverar oss för eventuella förändringar i innehållet och eventuella felskrivningar. Denna sida är uppdaterad 2022-08-02.

Gilla oss på Facebook
Instagram
2007 © www.ilovetheworld.se. Epost: [email protected]
Sekretesspolicy | Sitemap
Top