I Love the World
I Love the World
Facebook

GO CITY STOCKHOLM PASS

Rabatterade upplevelser i Stockholm

Ett Stockholm turistkort med fria inträden och fri sightseeing!

För dig som har planer på att besöka flera sevärdheter, museum och ge dig ut på sightseeing i Stockholm vill vi tipsa om sightseeingkortet Go City Stockholm Pass. Stockholm pass är ett digitalt turistkort som du köper till ett fast pris och för ett visst antal dagar (1, 2, 3, 4 eller 5 dagar) och så ingår det massor av fria inträden och fri sightseeing i Stockholm. Det är ett väldigt smidigt kort att ha som turist i Stockholm. Allt är förbetalt och du visar bara kortet när du besöker de attraktioner som ingår i Go City Stockholm Pass. Du sparar också en hel del pengar med detta sightseeingkort. När du köpt ditt Go City Stockholm Pass kan du få det direkt i din mobil för att visa vid attraktioner i Stockholm.

Här nedan ser du en del av allt som ingår i Go City Stockholm Pass.
Se fullständig lista över allt som ingår i ett Go City Stockhom Pass »

Go City Stockholm Pass

Go City Stockholm Pass - Att tänka på!

Go City Stockholm Pass gäller för ett visst antal dagar
Aktivera ditt pass din första dag så tidigt på dagen du kan. Tänk på att du bara kan använda ditt kort i det antal dagar du köpt och dessa dagar i följd.

*Vissa attraktioner är på säsong
Kontrollera att de attraktioner du önskar besöka är aktiva under den period du besöker Stockholm. Vissa attraktioner som exempelvis båtturer går på säsong. Även Hop-on Hop-off bussar och båtar går på säsong. Bussar går nästan året om men Hop-on Hop-off båtar går endast på sommaren.

Innehållet i ett Go City Stockholm Pass kan förändras
Av olika anledningar kan innehållet i ett Go City Stockholm Pass förändras. Under exempelvis Covid-19 försvann en del populära attraktioner från passet. Vi reserverar oss för eventuella förändringar i innehållet och eventuella felskrivningar. Denna sida är uppdaterad 2024-04-10.

Gilla oss på Facebook
Instagram
2007 © www.ilovetheworld.se. Epost: [email protected]
Sekretesspolicy | Sitemap
Top