I Love the World
I Love the World
Facebook

SHOWPAKET STOCKHOLM

Hotell och showbiljetter i ett paket

Hotellpaket i Stockholm med show 2024!

Att gå på en show, musikal eller en teater när man besöker Stockholm är väldigt trevligt. Överraska någon med ett nöjespaket i Stockholm där det ingår både övernattning på hotell och showbiljetter i priset. I en del av showpaketen ingår det även middag. Stockholm är en populär stad för just nöjen och shower och olika evenemang året om. Just att gå på musikal i Stockholm är riktigt mysigt. Under hösten 2024 fortsätter den populära musikalen Änglagård att spela på Oscarsteatern och musikalen Dreamgirls har premiär på China Teatern den 12 september 2024.

Nedan presenterar vi ett urval av olika showpaket i Stockholm. Du bokar enkelt ett hotellpaket i Stockholm via länkarna nedan. Vi samarbetar med Nöjesresor som tillhandahåller alla hotellpaket och Showtic och Ticketmaster där du kan köpa lösa biljetter till olika shower i Stockholm.

Wallmans krogshow Stockholm

Wallmans krogshow

Wallmans Salonger, Stockholm
Januari - 21 december 2024

Wallmans är inte bara show. Här är maten och drycken minst lika viktiga som den fantastiska showen. På Wallmans skapas en oförglömlig kväll där du serveras fantastisk mat, dryck och en högklassig show i en unik miljö. Detta kan du inte uppleva någon annan stans än på Wallmans! Under december är krogshowen mer julinspirerad och svidar om till Wallmans Christmas Party.

Årets Wallmans show är The Vibe. The Vibe Dinner Party ger dig en kväll med spännande underhållning med mycket känslor och kärlek. Från bländande musiknummer av bland andra Britney Spears, Veronica Maggio, Coldplay, Rihanna, Roxette och legendariska Earth Wind & Fire till fantastiska "moves", The Vibe har allt.

I hotellpaketet ingår: Övernattning på hotell + showbiljett till Wallmans + middagsmeny

Mer evenemang i Stockholm

Fler hotellpaket i Stockholm

Musikal Stockholm

Stockholm krogshow

Stockholm teater

Stockholm konserter

Stockholm Standup

Stockholm Julshow

HOTELLPAKET STOCKHOLM
17 feb - 14 dec 2024
Oscarsteatern Stockholm
Köp biljetter
12 sep - 17 nov 2024
China Teatern Stockholm
Köp biljetter
22 feb - 24 nov 2024
Tyrol Stockholm
Köp biljetter
3 sep - 17 nov 2024
Kulturhuset Stadsteatern Stockholm
Köp biljetter
Gilla oss på Facebook
Instagram
2007 © www.ilovetheworld.se. Epost: [email protected]
Sekretesspolicy | Sitemap
Top