I Love the World
I Love the World
Facebook

STOCKHOLM EVENEMANG

Musikaler, konserter, teater, show m.m

Biljetter till populära evenemang i Stockholm 2024-2025!

Evenemang i Stockholm duggar tätt året om. Vår och höst är tiden för de stora uppsättningarna av musikaler och teater. Under hösten 2024 blir det premiär för musikaler som Dreamgirls och Company samt Broadwaysuccén, musikalen DEAR EVAN HANSEN som har premiär i januari 2025. Sedan har vi den fantastiska musikalen Änglagård som gått för utsålda hus hela våren och som fortsätter även under hösten 2024 med premiär 6 september. Premiär blir det för teatern Tomten är far till alla barnen i november. Uppsättningen är full av kända skådespelare som Eva Röse, Liv Mjönes, Julia Dufvenius, Clara Henry, Linus Wahlgren, Magnus Betnér, Fredrik Hallgren mfl.

Standup blir det med både Henrik Schyffert och Måns Möller. Pernilla Wahlgren fortsätter med sin hyllade show Happy Ending och Peter Jöback står både på scen i ABBA-hyllningen Let the Music Speak och i huvudrollen i musikalen Les Miserables på Avicii Arena i januari 2025. Självklart är Stockholm full av konserter både med stora internationella stjärnor och som med våra kända svenska artister. Bruce Springsteen gästar Stockholm under 15-18 juli 2024.

Nedan presenterar vi ett urval av olika evenemang i Stockholm. Vi samarbetar med Nöjesresor som tillhandahåller hotellpaket och Showtic och Ticketmaster där du kan köpa lösa biljetter till olika event i Stockholm.

Mer evenemang i Stockholm

Fler hotellpaket i Stockholm

Musikal Stockholm

Stockholm krogshow

Stockholm teater

Stockholm konserter

Stockholm Standup

Stockholm Julshow

HOTELLPAKET STOCKHOLM
17 feb - 14 dec 2024
Oscarsteatern Stockholm
Köp biljetter
12 sep - 17 nov 2024
China Teatern Stockholm
Köp biljetter
22 feb - 28 sep 2024
Tyrol Stockholm
Köp biljetter
23 jan - 15 mar 2025
Intiman Stockholm
Köp biljetter
Gilla oss på Facebook
Instagram
2007 © www.ilovetheworld.se. Epost: [email protected]
Sekretesspolicy | Sitemap
Top