I Love the World
I Love the World
Facebook
Hotell Flyg Hyrbil

LONDON

Har något för alla

Besök London under en långhelg!

London är en härlig stad. Den ligger nära Sverige så hit kan man åka flera gånger under samma år. Upplevelserna förändras med årstiderna. Om man aldrig varit i London tidigare tycker vi nog att man skall besöka de givna sevärdheterna som Towern, Piccadilly Circus, Madame Tussauds, Trafalgar Square, Big Ben, London Eye och den nya skyskrapan och dess observationsdäck The view from the Shard. Ett tips är att gå på musikal för London är ju musikalernas stad. Shoppa är ju ett måste. I januari är det full rea överallt.

Populära sevärdheter i London!

Ge dig ut på sightseeing i London!

Afternoon Tea i London


GO Airlink NYC Avnjut en härlig Afternoon Tea när du är i London
Historien säger att det var hertiginnan Anna Maria, the 7th Duchess of Bedford, som startade upp det som skulle bli just Afternoon Tea i England. Anna levde under tidigt 1800-tal och då åt man oftast två mål mat om dagen, frukost och middag. Mitt på dagen kände sig Anna lite låg formodligen av lågt blodsocker och började med att ta en kanna te och lite tilltugg. Hon bodde då i Woburn Abbey. Hon fortsatte med sitt teadrickande även när hon bodde i London och bjöd då in andra prominenta personer. Ryktet spred sig att hertiginnan Anna drack te mitt på dagen så det började sprida sig inom societeten. Så Afternoon Tea var till en början för det fina folket för vem hade tid att dricka te mitt på dan annars. Afternoon Tea är nu en tradition i England. Och du kan dricka och äta gott i vackra hus, på hotell och restauranger.

Afternoon Tea består av en kanna te eller kaffe. Till detta serveras mindre smörgåsar (sk. finger sandwiches) fyllda med godsaker, scones med goda syltar och ost, mjuka kakor och bakelser. På en del platser i London kan du även få ett glas champagne till din Afternoon Tea.

Boka Afternoon Tea här »

Upptäck London med ett rabattkort!

Som de flesta stora städer kan du köpa ett rabattkort. Rabattkorten är uppbyggda lite olika. Vissa gäller för ett visst antal dagar och vissa gäller för ett visst antal sevärdheter. Men gemensamt för alla rabattkort är att du tjänar pengar på inträden och sightseeing mot att köpa alla dina biljetter lösa. Fundera ut hur många sevärdheter du vill besöka när du är i London och titta sedan igenom de olika rabattkorten och se om det blir billigare med ett rabattkort eller köpa biljetterna löst. Nedan tipsar vi om de mest populära rabattkorten.

Billig transfer från Londons flygplatser!

Flygplatstransfer från / till Heathrow, Stansted och Gatwick
När du flyger till London så landar du på en av dessa tre flygplatser: Heathrow, Stansted eller Gatwick. Det billigaste sättet att ta sig från dessa flygplatser in till centrala London är med deras resp. snabbtåg: Heathrow Express, Stansted Express och Gatwick Express. Ofta är biljetterna billigare att köpa online innan än på plats på flygplasen. Vi vår leverantör kan du köpa biljetter till dessa snabbtåg. Biljetten du får visar du sedan ombord. Biljetten för din återresa är öppen och giltlig i 30 dagar från ditt bokade utresedatum. Det är alltid skönt att ha sin ankomst och avgångs-transfer bokad och klar redan innan man reser.

Populära biljetter i London!

Premier League London
Wicked London
Phantom of the Opera London
Mamma Mia London
Arsenal biljetter
Chelsea biljetter
SPORTBILJETTER
1 mar - 21 maj 2017
Emirates Stadium London
Köp biljetter
1 mar - 21 maj 2017
Stamford Bridge London
Köp biljetter
6 maj 2017
Emirates Stadium London
Köp biljetter
14 - 16 jul 2017
Silverstone Circuit Towcester
Köp biljetter
MUSIKALBILJETTER
15 mar - 14 okt 2017
Novello Theatre London
Köp biljetter
15 mar - 14 okt 2017
Her Majestys Theatre London
Köp biljetter
15 mar - 24 jun 2017
Prince of Wales Theatre London
Köp biljetter
15 mar - 11 feb 2018
Lyceum Theatre London
Köp biljetter
Gilla oss på Facebook
Instagram
2007 © www.ilovetheworld.se. Epost: [email protected]
Sekretesspolicy | Sitemap
Top