I Love the World
I Love the World
Facebook
Hotell Flyg Hyrbil

STOCKHOLM PASS

Rabatterade upplevelser

Upplevelsekort med fria inträden och sightseeing!

För dig som har planer på att besöka flera sevärdheter, museum och ge dig ut på sightseeing i Stockholm vill vi tipsa om upplevelsekortet Stockholm Pass. Kortet köper du till ett fast pris och för ett visst antal dagar (1, 2, 3 eller 5 dagar) och så ingår det massor av fria inträden och fri sightseeing. Det är ett väldigt smidigt kort att ha som turist i Stockholm. Allt är förbetalt och du visar bara kortet när du besöker de attraktioner som ingår i Stockholm Pass. Du sparar också en hel del pengar med kortet.

Stockholm Pass
Här nedan ser du en del av allt som ingår.
Vill du se en fullständig lista över allt som ingår i ett Stockhom Pass klickar du här »

Stockholm Pass

Komplettera med ett SL-kort


SL-kort Stockholm Åk obegränsat med Stockholms lokaltrafik
För dig som även vill åka med Stockholms lokaltrafik kan du komplettera ditt Stockholm Pass med ett SL-kort. Med SL-kort åker du gratis på bussar, tunnelbana och spårvagnar. Bara hoppa på och visa ditt SL-kort. Om du vill komplettera med detta kort väljer du att lägga till ett SL-kort till din beställning på köpsidan.

SL-kort finns som 24 timmar eller 72 timmar. Ditt Stockholms Pass kompletteras med rätt antal timmar på ditt SL-kort beroende på hur många dagar du köper Stockholms Pass. Du kan använda Stockholms Pass och SL-kortet oberoende av varandra. OBS! Priset kan förändras.

Barn under 7 år reser gratis med SL i vuxens sällskap med ett giltigt SL-kort.
Gilla oss på Facebook
Instagram
2007 © www.ilovetheworld.se. Epost: [email protected]
Sekretesspolicy | Sitemap
Top